I Gryfow i sydvästra Polen samarbetar vi med en församling som leds av Marek och Marysia Kievra. Församlingen är ett kristet center i en region med stor fattigdom där missbruk och kriminalitet bidrar till förfärlig misär i många familjer. Mitt i den här miljön gör församlingen en enastående insats, där starkt bibelförankrad undervisning och ett stort socialt arbete förvandlar människors liv. I stort sett hela församlingen består av före detta hemlösa, missbrukare och kriminella. Församlingen driver bl.a. ett toppmodernt konferenscenter, till största delen byggt med ideella krafter och arbetet bland traktens barn är ett mönster för många att ta efter.

I Luban i sydvästra Polen samarbetar vi med Andrzej (Andrew) och Goshia Kurzawski. Andrew är en av de före detta missbrukare och kriminella som vunnits för Herren genom arbetet i Gryfow. Sedan några år är han och hans fru avskilda pastorer i en församling som höll på att dö ut. Det är fantastiskt att få rapporter från arbetet som nu växer.

Här ligger Gryfow

Här ligger Luban